Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.Saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.Atamızı saygıyla ve özlemle anıyoruz..

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencileri için başlattığımız "Ay'ın Örnek Öğrencisi" uygulaması kapsamında okulumuz öğrencilerinden 7-A sınıfı öğrencisi Yiğit Özdoğan kılık kıyafeti ile örnek olacak davranışlarından dolayı Ekim ayının öğrencisi seçildi.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

GEA Ekiplerince okulumuz ziyaret edilerek öğrencilerimize etkinlik yaptılar ve velilerimize bilgilendirme eğitimi verdiler. Öğrencilerimize oyuncak ve kırtasiye hediye eden başta tüm GEA ekibi ,Doç Dr Nurten KARACAN ve Pedagog Deniz KIRATLI  hocalarımıza okulumuza verdikleri değer ve katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

13-14-15 Ekim Erasmus Days Günlerini Geçen yıl Romanya'yı ziyaret eden öğrencilerimizin gerçekleştirdiği sunum ve söyleşiler ile kutladık.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Trafik Eğitimi İlçe Jandarma Trafik Ekiplerince verilmiştir.Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

12 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiiz.

Ekm

EKO Okul projesi kapsamında emekli Profesör Mecit Vural ve Araştırmacı Gazetecei Yazar Necati Yalçın okulumuzu ziyaret ettiler ve Çanıllı Beldesinde bulunan endemik bitki türleri ile ilgili farkındalık çalışması yaptılar ve öğrencilerimize palamut dağıttılar.Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftamız tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.Desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZA BÜYÜK HEYECANLA BAŞLADIK VE OKULUM TEMİZ BAŞVURUMUZU YAPTIK.