100. YIL CUMHURİYET GURURUMUZ HEPİMİZE KUTLU OLSUN

AYAŞ KAYMAKAMIMIZ SAYIN MUHARREM ELİGÜL'ÜN OKULUMUZU ZİYARETİ

Sayın Kaymakamımız Muharrem ELİGÜL 25.10.2023 tarihinde okulumuza teşrif ettiler. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile sohbet etmiştir. Okulumuzdaki çalışmalar hakkında bilgiler verilmiştir. Okulumuzdaki öğretmenlerimizin çalışma ve motivasyonu için yaptığı sohbetten dolayı tüm öğretmenlerimiz mutlu olmuştur. Teşrifleriyle bizi onurlandıran başta Sayın Kaymakımız Muharrem ELİGÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ERGEN'e sonsuz teşekkürlerimizi arz ederiz.

2023 YILI TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

Ağu

Okulumuz yaptığı e-twinning proje çalışmaları ile e-twinning okulu olarak seçilmiştir.Yaptığı çalışmalar ile başta Okul Müdürümüz Murat Katrancı,emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yapılan minder şenliğine Sayın Kaymakamamız Cem GÜMRÜKÇÜ, Ayaş Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÜLKÜ, İlçe Jandarma Komutanımız Emre KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ERGEN'in katılımlarıyla gerçekleşti. Sergi ve şenlik büyük beğeni gördü coşkuyla kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sincen Gençlik Merkezinden gelen ekip okulumuzda etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizi eğlendirdiler.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 yılı mezuniyeti coşku ile kutlandı.Mezun öğrencilerimizi kutlar yollarının her zaman açık olmasını dileriz.

Haz

Sayın Kaymakamımız Cem GÜMRÜKÇÜ ,Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa ÜLKÜ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musrafa ERGEN okulumuzu ziyeret ettiler ve eğitim öğretim işleyişi ile ilgili bilgi aldılar.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarız.

May

Okulumuzda yapılan futbol turnuvasında birinci olan 8-A sınıfı öğrencilerini tebrik eder turnuvaya katılan okulumuz öğrencilerini içtenlikle kutlarız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri öğretmenler, öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

May

Değerli velilerimize önemle duyurulur..

Ock

Sosyal, kültürel, bilimsel alandaki her tür yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden örnek bir öğretim kurumu olmaktır

Kas

Doğa ve Sürdürülebilirlik Derneği 11 Kasım Miili Ağaçlandırma Günü yanımızda..Katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Serap Kantarlı ve Genel Sekreter Dr. Ülkü Merter'e çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine TEMA Vakfından gelen üyeler tarafından eğitimler verildi. Öğrencilerimize verdikleri eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz gezi kulübü öğretmeni Mehtap ÇİÇEK başkanlığında Millet Kütüphanesi ve Feza Gürsoy Bilim Merkezine gezi düzenlendi. Öğrencilerimize bu mutluluğu yaşatılmasında katkı sağlayan velilerimize ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.