2023 YILI TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

2022 yılında başvurusunu yaptığımızı TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİ başvurumuz 2023 Eylül ayında TÜBİTAK tarafından kabul edilmiştir.  "İklim Değişikliği ve Etkileri" konulu bilim söyleşimiz için Doç. Dr. Can Baran AKTAŞ hocamızı okulda ağırlayacağımız için mutluyuz. Okulumuzda bir ilk olarak gerçekleşecek Bilim Söyleşimiz 8 KASIM 2023 Çarşamba Günü Saat 10.30'da başlayacaktır. Bizlere bu fırsatı tanıyan başta tüm TÜBİTAK ekibine ve okulumuza değerli katkılar sunacak Doç. Dr. Can Baran AKTAŞ hocamıza minnet ve şükranlarımızı sunarız. Bu değerli söyleşiyle öğrencilerimizin bilim insanlarına ve bilim dünyasına bakış açılarının zenginleştireceğinden şüphemiz yoktur. Aynı zamanda küresel bir sorun olan "İklim Değişikliği ve Etkileri" konusunda öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve küresel sorunlara çözüm üretmek için çalışmalar yapmasına öncü olan TÜBİTAK ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz.

23-10-2023

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 11:31 - Görüntülenme: 227