Hareket E,t Harekete Geç, Enerji Kat

SPOR VE SAĞLIKLI BESLENME ÜZERİNE

Proje hakkında

Teknolojinin geleceğine yönelik bir proje.Ancak teknoloji kullanımıyla ilgili kontrolün sağlığımız sağlığımızla ilgili toplumumuzla ilgili en büyük engeldir.Teknoloji ile sağlık konusu harmanlamız projemiz; Geleceğimiz teknolojide, seçilecek, seçilecek, kendi kültürümüzü seçme, kendi planlarımızı seçme ve sporun hayatımızdaki gösterimde ayrıntılı olarak görüntülenemeyecek gibi analojik görünüşte gidişimiza, Sağlıklı Kişiyle sağlıklı bir toplum sloganıyla çıktığımız yolculukta 'İyi Bakın ile ilgili olan 'projesini oluşturduk.Bu proje ile gerçekleşecek olan 'projesini azaltacak. ,sağlıklı beslenme ve yetişkinler hakkında bilinçlenmesi ve diğer insanlarla de düşünme oluşturması sağlanarak bu sayede enerjilerini planlamaya, yeni eğitim eğitimlerine,iletişim eğitimlerine, Sadece Türkiye'deki farklı illerdeki okullarla birlikte 2021 yılı Mayıs ayında başlamış olup proje gelecek yıl için de aktif bir şekilde devam edecektir.

Yayın: 18.08.2021 - Güncelleme: 02.02.2023 14:54 - Görüntülenme: 151